Нідерланди збільшать допомогу Повітряним Силам ЗСУ

Політика

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс під час зустрічі з українським колегою Умеровим пообіцяв зміцнити співпрацю країн в авіаційній коаліції.

Про це написав міністр оборони України Рустем Умєров на сторінці в Facebook.

«Провів продуктивні переговори з делегацією на чолі з міністром оборони Королівства Нідерланди Рубеном Брекельмансом. Щиро вдячний за комплексну допомогу, яку Нідерланди надають для захисту від російської агресії», – йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що літаки F-16 у повітряному просторі України є свідченням непохитної підтримки з боку народу та уряду Нідерландів.

Під час зустрічі міністри домовилися зміцнювати співпрацю в межах авіаційної коаліції.«Зокрема, щодо навчання екіпажів та поставок озброєння і запчастин для літаків», – уточнив він.

Умєров додав, що «разом з командою закликали партнерів ще більше інвестувати в українське оборонне виробництво».

Нагадаємо, що в рамках візиту до України очільник Міноборони Нідерландів відвідав Харків, який фактично щодня страждає від обстрілів з боку рф.

Нещодавно міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс заявив, що його країна має багато технологій та знань у сфері безпілотників. Спеціалісти можуть поділитися знаннями з Україною.

Нідерланди оголосили про новий пакет фінансової підтримки в розмірі 209,5 мільйона євро. Кошти підуть для відновлення критично важливої інфраструктури в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь