Котлети в папері, мало хто так готує, а дарма… Розкриваємо секрет смачних, соковитих котлет у духовці. А головне біля плити стояти не потрібно

Світ

Котлети у такий спосіб виходять соковитими, корисними і біля плити стояти не потрібно. Хочемо відзначити, що рецепт котлет тут не до того, тут важливу роль відіграє технологія приготування, тому ви можете взяти свій варіант котлет, ми сьогодні пропонуюємо з панірувальними сухарями.

Інгердієнти:

  • фарш – 1кг
  • панірувальні сухарі – 100г
  • вода -200мл
  • цибуля -2шт (150г)
  • сіль -1ч.л. (Неповна)
  • чорний перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Приготуємо фарш для котлет. Перекрутимо м’ясо 1кг, у мене змішаний 1 до 1, яловичина та свинина, по 500гр. Відразу разом із фаршем пропускаємо 2 цибулини, вагою 150гр, додаємо сіль 1ч.л, чорний мелений перець.

Панірувальні сухарі 100гр заливаємо водою 200 мл, дамо набухнути, потім додаємо у фарш, добре перемішуємо.

Якщо фарш виходить сухуватим, додайте трохи води. Формуємо котлети.

Беремо відповідний лист, застелить папером для випічки, залишаючи краї, таким чином, щоб можна було накрити верх другим листом паперу і закріпити. Кладемо котлети та закриваємо другим аркушем паперу для випічки, закріплюючи краї та притискаємо до котлет. У мене папір силіконізований, якщо використовуватимете звичайний папір для випічки, тоді необхідно змастити олією.

Ставимо в духовку і готуємо за 180 градусів 40 хвилин.

Завдяки такому способу приготування котлети виходять соковиті і ніжні, а зверху рум’яні. Навіть наступного дня після розігріву вони зберігають соковитість.

Залишити відповідь