Рейс з Манчестера до Мілану повторно перевірили через чоловіка, який не мав бути на борту

Політика, Світ

Пасажири рейсу EasyJet з британського Манчестера до італійського Мілана змушені були повторно виходити з нього для безпекової перевірки після того, як на борту виявили пасажира «без необхідних документів».

Про це повідомляє BBC.

Інцидент з рейсом EasyJet стався ще у п’ятницю. Офіційно у поліції Манчестера повідомили, що чоловік «здійснив посадку на рейс без необхідних документів».

У компанії EasyJet зазначили, що пасажири рейсу «пройшли додаткові безпекові перевірки, згідно з визначеними процедурами, у зв’язку з некоректною посадкою на рейс одного пасажира».

Усім пасажирам довелося вийти з літака для безпекової перевірки, під час якої нічого підозрілого не виявили. Рейс у підсумку вилетів із затримкою.Поліція повідомила, що проблемного пасажира віком за 20 років затримали за підозрою, що він зробив це умисно з метою створити якісь неприємності.

В EasyJet заявили, що не можуть розкривати більше деталей через триваюче розслідування.

«Безпека є нашим найвищим пріоритетом, тож ми будемо з нашим місцевим партнером в аеропорту Манчестера аналізувати, як він (пасажир) зумів потрапити на рейс», – зазначили у компанії.

Читайте також:

Міністерства громад та транспорту Сполученого Королівства повідомили про те, що аеропорт Лондон-Сіті, який розташований найближче до центру міста, зможе збільшити свій пасажиропотік.

В одному з найбільш завантажених аеропортів Японії — Шін-Чітосе — довелося скасувати 36 рейсів та відкласти ще 201 політ через те, що в магазині поруч із виходом на посадку зникла пара ножиць.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь