ОГП просить про арешт голови-хабарниці Хмельницької МСЕК

Політика

Офіс генерального прокурора просить суд заарештувати підозрювану в незаконному збагаченні керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, депутатку облради от партії “Слуга народу” Тетяну Крупу.

Про це повідомила речниця ОГП Надія Максимець у коментарі “Українській правді”.

“У понеділок Офіс генпрокурора подав до суду клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою у вигляді застави у сумі 500 млн грн. Нагадаємо, керівниці МСЕК повідомлено про підозру у незаконному збагаченні за ст. 368-5 КК України”, – сказала вона.

Державне бюро розслідувань (ДБР) затримало Тетяну Крупу, керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, за підозрою у незаконному збагаченні. Під час обшуків у неї та її родичів було виявлено майже 6 мільйонів доларів у різних валютах.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили керівницю обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина – посадовця обласного управління Пенсійного фонду – на незаконному збагаченні.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь