Президент Ізраїлю закликав іранців та ліванців повстати проти Ірану

Політика, Світ

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог закликав громадян Ірану та Лівану “повстати” та протистояти антиізраїльській осі. Його цитує The Times of Israel.

“Якщо ми протистоятимемо цьому і будемо разом жорсткими, ми напевно можемо сподіватися на краще майбутнє і створити в регіоні структуру, подібну до НАТО, яка блокуватиме радикалізм”, – заявив Герцог.

Напередодні річниці терактів ХАМАС 7 жовтня, ізраїльський лідер заявив, що його країна протистоїть імперії зла, яку очолює Іран, і що, захищаючись, Ізраїль дає надію народам Близького Сходу.

“Ця війна ведеться проти нас імперією зла, Іраном та його посередниками. У підземеллях Гази досі перебуває 101 заручник, які зазнають величезних страждань. І ми б’ємося на півночі й на півдні, тобто в Газі та в Лівані. Ми намагаємося змінити рівняння і дати надію народам Близького Сходу”, – висловився він.

Раніш ми писали, що Ізраїль розпочав нову наземну операцію у Секторі Газа. Зокрема, було оточене місто Джабалія на півночі регіону.Ще ми повідомляли, що ізраїльська армія продовжує атаки по позиціях ліванського терористичного угруповання Хезболла.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь