Енергетики повернули світло сотням тисяч родин

Політика

За минулий тиждень енергетики ДТЕК повернули світло майже 246 тисяч родин у 347 населених пунктах, знеструмлених через обстріли у Донецькій, Дніпропетровській, Одеській та Київській областях.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

Найбільше відновлень – у Донецькій області, яка залишається осередком найбільш активних бойових дій. За тиждень тут вдалося з дозволу військових повернути світло у домівки майже 153 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл.

Не стихають і обстріли Дніпропетровської області. Тут з 30 вересня по 6 жовтня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання 73,1 тисячі родин, знеструмлених через ворожі обстріли.

Одеська область також часто потерпає від ворожих атак. Минулого тижня енергетикам вдалося відновити електрику у 18,1 тисячі домівок місцевих мешканців.Ще у 1,6 тисячі осель енергетики повернули світло у Київській області, яка також піддавалася ворожим обстрілам.

Раніше повідомлялося, що у Донецькій області щодня працюють 60 ремонтних бригад, які займаються відновленням електропостачання після обстрілів.

Також ми писали, що ДТЕК готує теплові електростанції, які зазнали значних пошкоджень після обстрілів, до проходження опалювального сезону.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь