На Харківщині окупанти замінували декілька ділянок за допомогою дронів

Політика

На Харківщині російські окупанти наразі зосередились на контролі повітряної обстановки. Загарбники мінують за допомогою дронів ділянки територій біля населених пунктів.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання “Харків” у Telegram.

Зокрема, в районі населеного пункту Глибоке, противник зосередив основні зусилля на контролі повітряної обстановки. Це робиться з метою оповіщення особового складу про застосування дронів Силами оборони України.

Неподалік Лукʼянців в нічний час ворог дистанційно замінував ділянки місцевості протипіхотними мінами за допомогою дронів. Також в районі населеного пункту Тихе ворог здійснив переміщення особового складу на передових позиціях.

“У Вовчанську противник проводить активну розвідку за допомогою дронів, відновлює систему зв’язку, здійснює заходи логістичного забезпечення. Застосував ТОС-1А по районах міста”, – йдеться у повідомленні.В ніч на 7 жовтня ППО України знищила 32 російські ударні дрони та дві ракети «Кинджал».

Сьогодні, 7 жовтня, вночі російські загарбники обстріляли Харківщину. Внаслідок атаки пошкоджена залізнична колія, за маршрутом Харків – Дергачі – Слатине – Нова Козача тимчасово не курсуватимуть електропотяги.

Протягом минулої доби, 6 жовтня, через російські обстріли та бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Чернігівській областях.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь