Росіяни скинули на Харків авіаційну бомбу

Політика

Російські окупанти запустили керовану авіаційну бомбу (КАБ) по Харкову. В місті, згідно з попередньою інформацією, є влучання.

Про це повідомляє на Telegram-каналі міський голова Харкова Ігор Терехов.

«Попередня інформація: маємо приліт ракети по місту Харкову. Даних щодо постраждалих та руйнувань наразі немає. Інформація уточнюється», – написав Терехов.

Наразі інші подробиці ситуації не розкриваються.Втім, варто додати, що в місті та області повітряну тривогу не оголошували. О 08:44 Повітряні сили Збройних сил України (ЗСУ) попереджали про запуск керованої авіаційної бомби (КАБ) в напрямку Сумської області.

Нагадаємо, що близько 04.20 ранку окупанти скинули, за попередніми даними, керовані авіаційні бомби по цивільній інфраструктурі Есманьської громади Шосткинського району на Сумщині. Загинуло подружжя.

На Харківщині російські окупанти наразі зосередились на контролі повітряної обстановки. Загарбники мінують за допомогою дронів ділянки територій біля населених пунктів.

7 жовтня, вночі російські загарбники обстріляли Харківщину. Внаслідок атаки пошкоджена залізнична колія, за маршрутом Харків – Дергачі – Слатине – Нова Козача тимчасово не курсуватимуть електропотяги.

Протягом 6 жовтня через російські обстріли та бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Чернігівській областях.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь