Відео: в Одесі ненормальна вішала прапор рф на постамент знесеного монументу Катерині

Політика

Одеські правоохоронці затримали жінку, яка намагалася повісити російський триколор на постамент знесеного пам’ятника Катерини II на Європейській площі міста.

Про це повідомила поліція Одеської області.

«Поліцейські встановлюють обставини інциденту, що стався сьогодні увечері на Європейській площі. У медіа потрапило відео, на якому жінка піднялась на постамент посеред площі з метою повісити прапор країни-агресора, але їй завадили містяни. Нині особа громадянки встановлена, з нею на місці події працюють поліцейські, вилучаються речові докази. Опісля жінку буде доставлено до територіального підрозділу поліції та надано правову кваліфікацію її діям», – сказано в офіційному повідомлені.

На телеканалах повідомляють, що затримана знаходилася у розшуку за сепаратизм. Її затримали небайдужі громадяни разом з поліцією.

Нагадаємо, що  у Харкові Служба безпеки України затримала ще одну ворожу поплічницю. Жінка передавала окупантам інформацію про локації та переміщення українських військових.

Раніше Служба безпеки України затримала ще двох учасників агентурної мережі російської ФСБ, яку викрили у серпні на Дніпропетровщині.5 жовтня Служба безпеки України проводила масштабні безпекові заходи у Сумах.

Також ми повідомляли, що у Одесі СБУ спільно з Національною поліцією затримала групу молодиків, які на замовлення ворожої ФСБ підпалювали військові автівки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь