Захисник збірної України перейшов в американський клуб

Політика

Захисник юніорської збірної України (U-18) Арсеній Колобов наступного сезону виступатиме за університетську команду Rhode Island Rams, яка виступає в NCAA Division I.

Про це повідомляє ФБУ.

Перед переїздом у США гравець з 15-річного віку грав в Іспанії.

Нагадаємо, Колобов грав за збірну України U-18 на чемпіонаті Європи-2024 Дивізіону В у Скоп’є (Північна Македонія), де «синьо-жовті» стали 13-ми. На турнірі він в середньому набирав 7 очок, 2.4 підбирання по 2 передачі та перехоплення за 25.2 хвилини на майданчику.

Зазначимо, що цього сезону в студентській лізі США заявлені ще шість українських гравців – Максим Шульга (VCU Rams), Павло Дзюба (Eastern Washington Eagles), Михайло Бедностін (Lafayette Leopards), Нікіта Константиновський (Notre Dame Fighting Irish), Олександр Кобзистий (Oregon Ducks) та Катерина Коваль (Notre Dame).Читайте також:

38-річний форвард клубу «Лейкерс» ЛеБрон Джеймс встановив новий рекорд північноамериканської Національної баскетбольної асоціації.

Зірка збірної України Святослав Михайлюк провів перший матч у складі «Шарлотт Горнетс» під егідою Національної баскетбольної асоціації у лютому.

У черговому поєдинку чемпіонату Ноціональної баскетбольної асоціації клуб «Даллас Маверікс» обіграв «Фінікс Санз» — 128:114.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь