Джамала назвала найкращу кандидатуру для «Євробачення-2025» від України

Політика

Переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала, яка увійшла до складу журі Нацвідбору, зізналася, хто з українських артистів, на її думку, гідно представив би Україну на пісенному конкурсі в Швейцарії.

Про це вона сказала у коментарі «Люкс ФМ».

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала, яка перемогла у пісенному конкурсі «Євробачення” у 2016 році в Швеції, розповіла, що вважає гарним кандидатом для представлення України на Євробаченні наступного року Тіну Кароль.

«Мені здається, Тіні Кароль треба було б їхати. Вона б дуже класно представила. Були випадки, коли декілька разів їхали на Євробачення», – зазначила Джамала.

Відповідаючи на питання, чи поїхала б сама Джамала на Євробачення вдруге, артистка сказала, що в неї зовсім інша історія.«Тут складніше. Тут дійсно магія трапилася з Loreen (двічі переможницею Євробачення в 2012 та 2023 роках). І давайте будемо вважати, що це випадковість», – додала співачка.

Тіна Кароль вже представляла Україну на Євробаченні-2006 з піснею Show me your love. Тоді вона посіла 7-ме місце.

Україна візьме участь у «Євробаченні-2025». Конкурс відбудеться у швейцарському Базелі з 13 по 17 травня.

А Суспільне Мовлення розпочало приймати заявки на участь у національному відборі на конкурс «Євробачення-2025». Подати заявку можна протягом двох місяців — з 17 вересня до 10 листопада 2024 року, а фінал конкурсу відбудеться у лютому наступного року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь