Дощі, тумани та дикий холод: синоптики попередили про погоду на сьогодні

Життя

А листя переливається на деревах і на землі золотом. То жовтень золотить його і зриває, готуючи обновлення природи.

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 8 жовтня.

Сьогодні, 8 жовтня, хмарно з проясненням. Вночі в більшості районів Лівобережжя, вдень на Сумщині та Харківщині дощі, а на решті території країни без опадів. Жителям та гостям західних регіонів варто очікувати на туман вночі та вранці.

Вітер західного напрямку, на заході – південного, та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. А от на північному сході країни може задувати аж до 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби на заході країни зафіксувалася на рівні +3 – +8 градусів тепла, на решті території варто очікувати +6 – +11, а на узбережжі морів до +13 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть +16 – +21 в переважних показниках, а на півночі, північному сході країни та в Карпатах лише +12 – +17 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві сьогодні, 8 жовтня, хмарно з проясненнями та без опадів. Вітер переважатиме західного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби по області зафіксувалася на рівні +6 – +11, а вдень варто очікувати на +12 – +17 градусів. У Києві вночі прогнозується близько +8 – +10, а вдень стовпчики термометрів покажуть +15 -+17.

Comments

comments

Залишити відповідь