Бізнес Трампа розвиватиме гольф у В’єтнамі

Політика, Світ

Trump Organization, до складу якої входить близько ста компаній сімейного бізнесу кандидата в президенти США Дональда Трампа, уклала партнерську угоду на суму 1,5 мільярда доларів із в’єтнамським забудовником Kinhbac City. Угода стосується розробки проєкту з будівництва полів для гольфу та готелів.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Меморандум про взаєморозуміння між двома компаніями був підписаний наприкінці вересня під час візиту президента В’єтнаму То Лама до США, згідно з інформацією KBC.

Проєкт передбачає будівництво двох систем полів для гольфу на 54 лунки, мережі готелів і курортів, а також сучасного житлового комплексу.

«Ми раді вийти на цей динамічний ринок. У В’єтнамі є великий потенціал у сфері елітного готельного бізнесу та індустрії розваг», – зазначив Ерік Трамп, виконавчий віцепрезидент Trump Organization та другий син Дональда Трампа.Терміни реалізації проєкту не уточнюються.

Згідно з даними Асоціації гольфу В’єтнаму, в країні з населенням 100 мільйонів осіб наразі налічується близько 70 полів для гольфу та 100 000 місцевих гравців.

Бізнес у сфері гольфу та курортів є одним із найбільших джерел доходів для Trump Organization, на який припадає приблизно 80% з близько 80 мільйонів доларів щорічних надходжень. Річний дохід Trump Organization перевищує 600 мільйонів доларів.

Раніше ми писали, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував надання допомоги Україні, в той час як постраждалі від урагану в США отримали лише 750 доларів.

Також нагадаємо, що економічні плани Дональда Трампа можуть призвести до зростання федерального боргу майже вдвічі більше, ніж якби президентом стала Камала Гарріс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь