Як закласти величезну дірку в шифері або тріщину за кілька хвилин і не витрачати гроші на клей: ділюся способом у коментарі

Суспільство

Неважливо, велика дірка або невелика тріщина, цей спосіб підійде у будь-якому випадку. Перевага цього методу полягає в тому, що не потрібно витрачати гроші на різні матеріали для покрівлі. В іншому випадку сімейний бюджет може сильно постраждати, якщо багато ушкоджень.

Може, комусь відомо про цей спосіб, але я покажу, як усе зробити правильно, оскільки в собі особисто все робив і результатом залишився задоволений.

Потрібен буде бензин АІ-92, зовсім небагато, можна попросити у сусіда, щоб не купувати.

Налити його потрібно 50-100 грамів, а ще знадобиться пінопласт, можна не такий, як на знімку. Кожен пригодиться для роботи.

Розріжте пінопласт на шматочки невеликого розміру.

Після цього опустіть ці кусочки в бензин і спостерігайте, що станеться. Пінопласт легко розчинитися на очах!

Наповнюйте бензин пінопластом до того моменту, поки не отримаєте однорідну масу. Після цього добре розмішайте, це важливий момент. Заважати доведеться кілька хвилин, у вас має вийти приблизно так:

Далі зачистіть місце від бруду.

Знежирте це обов’язково.

Нанесіть шар клею, що вийшов, на покрівлю і після з’єднайте.

Щіліні обов’язково промазуйте ретельно, щоби нічого не підтікало. В результаті виходить саморобна “епоксидна смола”, яка висохне через 12 годин.

Цей спосіб перевірень уже часом, простий та дешевий.

Залишити відповідь