З’явилися супутникові знімки пожежі на нафтобазі у Феодосії

Політика

У мережі з’явилися супутникові знімки пожежі, що триває після влучання ЗСУ по нафтобазі в окупованій Феодосії.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Схеми» (Радіо Свобода) публікують супутникові знімки Planet Labs за 8 жовтня. На них видно клуби диму на території нафтобази. Станом на 11:44 за Київським часом масштабна пожежа на нафтобазі ще тривала.

За даними проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії, через пожежу на нафтобазі у окупованій Феодосії розширили зону евакуації – тепер вона стосується мешканців Північного мікрорайону.

«До уваги жителів мікрорайону Північний! Проводяться евакуаційні заходи та доставка до збірно-евакуаційних пунктів. Після реєстрації будуть надані місця у стаціонарних пунктах тимчасового розміщення», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням фактичної місцевої влади, понад тисяча людей, які проживають у прилеглих районах, вже перебувають у місцях тимчасового розміщення.

Нагадаємо, що пожежа на морському нафтовому терміналі у Феодосії — найбільшому у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів — після ударів України триває вже другий день. Понад тисячу людей довелося евакуювати.

у ніч на 7 жовтня у тимчасово окупованому Криму в районі Феодосії сталася масштабна пожежа на нафтобазі. Цьому передувала атака безпілотників. Внаслідок удару ЗСУ по нафтобазі у Феодосії там було зруйновано два резервуари з паливом, ще два загорілися.

7 жовтня увечері в тимчасово окупованій Феодосії вдруге за добу пролунали вибухи, почалася пожежа.

Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив удар по морському нафтовому терміналу в тимчасово окупованому Криму.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь