Укрпошта запустить новий удосконалений мобільний застосунок

Політика

АТ «Укрпошта» запустить у листопаді новий мобільний застосунок із удосконаленим функціоналом. Він точніше показуватиме рух посилок, їх також можна буде перенаправити.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

«З листопада впроваджуватимемо новий мобільний застосунок, і наш відправник зможе з його допомогою бачити: якщо він приніс відправлення до обіду, гарантовано наступного дня воно буде за адресою призначення в іншому місті; якщо відправлення приніс увечері та є можливість його швидко доставити, це також буде наступного дня», – пояснив він.

За словами голови «Укрпошти», наявний застосунок застарів, тому назріла необхідність його вдосконалити. У наявному застосунку трек вимагає введення даних вручну, у новому застосунку вони «залітатимуть» автоматично, щойно посилка буде в дорозі. Одержувача про це буде повідомлено push-повідомленням.

«У новому застосунку зможете посилку перенаправити на інше відділення, сплатити, бачити всі етапи її шляху», – додав глава компанії Смілянський.За його словами, новий мобільний застосунок – власна розробка IT-департаменту «Укрпошти».

Наразі застосунок перебуває на бета-тестуванні, до якого залучено 22 тис. співробітників «Укрпошти».

Нагадаємо, Укрпошта прийняла рішення про збереження тарифів на доставку. Вони діятимуть, як мінімум, до кінця 2024 року.

«Укрпошта» ввела в обіг марку «Під покровом Богородиці», яка присвячена до Дня захисників та захисниць України.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь