На Київщині вночі працювала ППО через російські «Шахеди»

Політика

У повітряному просторі Київської області цієї ночі були зафіксовані ворожі ударні безпілотники. У регіоні велася бойова робота зі збиття повітряних цілей противника.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація (КОВА).

В КОВА заявили про роботу ППО у Київській області о 03.18. За кілька хвилин до цього у регіоні була оголошена повітряна тривога через загрозу «Шахедів».

«Київська область! У повітряному просторі зафіксовано БпЛА. Сили ППО працюють по цілях», – йдеться в оголошенні адміністрації в Telegram.

Також мешканців Київської області закликали перебувати в укриттях до кінця тривоги, та пам’ятати про правила щодо інформ-тиші.«Дотримуйтеся інформаційної тиші – не фіксуйте та не викладайте в мережу роботу наших захисників», – закликали в адміністрації

Між тим вже о 03.23 у Київській області оголосили про відбій повітряної тривога. А скоро про відбій загрози щодо «Шахедів» по всіх областях поінформували і в Повітряних силах.

Протягом доби, 7 жовтня, по всьому фронту зафіксували 172 бойових зіткнення. Найгарячішими залишаються Покровський та Курахівський напрямки.

За 7 жовтня держава-агресор втратила на війні в Україні  1 340 військових, 47 артилерійських систем та 30 ББМ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь