Голова НАБУ Кривонос призначив собі першого заступника: подробиці

Політика

Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Семен Кривонос призначив своїм першим заступником Дениса Гюльмагомедова. Він до призначення обіймав посаду заступника голови бюро з питань цифрового розвитку та трансформацій.

Про це повідомляє пресслужба українського антикорупційного відомства.

Денис Гюльмагомедов працював у НАБУ з 2015 році на посаді детектива.

Влітку 2016 року він очолив один із відділів детективів Національного бюро, профільним напрямком якого є розслідування корупційних злочинів у сфері діяльності АТ «Укрзалізниця».

На рахунку цього відділу розслідування практично всіх корупційних справ на залізниці, а також низки резонансних справ, зкорема «Роттердам+», злочинних організацій, які контролювали тіньові фінансові потоки у місті Одесі, та газова справа колишнього керівника комітету Верховної Ради України з питань транспорту.Восени 2019 року Денис Гюльмагомедов взяв участь у проєкті зі створення системи електронного кримінального провадження eCase Management System, а у січні 2022 року очолив його.

У жовтні 2023 року Денис Гюльмагомедов став заступником Директора з питань цифрового розвитку та трансформацій та став співавтором практичних посібників «Стандарти досудового розслідування» та «Стандартів управління в кримінальній юстиції», а також автор наукових та публіцистичних статей про менеджмент в органах досудового розслідування.

Загальний досвід на посадах у правоохоронних органах становить 14 років.

Раніше колишнього міського голови Житомира Серія Сухомлина було призначено головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Кабінет міністрів України на засіданні 8 жовтня ухвалив рішення призначити ветеранку АТО Юлію Кіріллову на посаду заступниці міністра у справах ветеранів України.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь