Після оскароносного «Оппенгеймера»: Нолан починає роботу над наступним фільмом

Політика

Британський режисер та сценарист Крістофер Нолан, який відомий за оскароносною кінострічкою «Оппенгеймер», повертається на кіностудію «Universal» для роботи над наступним фільмом. Про це пише видання Variety.

Відомо, що Нолан збирається написати та зняти майбутню стрічку з кінопродюсеркою та дружиною Еммою Томас. Після визнання «Оппенгеймера», який отримав сім премій «Оскар» та зібрав 958 мільйонів доларів у всьому світі, Крістофер знову об’єднався зі студією та прагне повторити успіх.

Інсайдери зазначили, що фільм планують випустити влітку 2026 року. Його сюжет та назву поки тримають у таємниці. Проте стало відомо, що актор Метт Деймон вже веде переговори щодо участі в майбутніх зйомках.

До слова, «Опенгеймер» став першим фільмом Нолана за межами студії Warner Bros., з якою він співпрацював майже 20 років. Для неї він зняв чимало відомих фільмів: трилогію «Темний лицар», «Дюнкерк», «Початок» та інші кінострічки.

Раніше ми писали, що науково-фантастичний фільм Дені Вільнева «Дюна. Частина друга» знімали за допомогою об’єктивів українського виробництва IronGlass.Також нагадаємо, що переможцем першого в Україні національного фестивалю документального кіно Cinema for Victory, на якому представили фільми, зняті під час війни, стала стрічка Алана Бадоєва «Довга доба».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь