Шахтар і Динамо опинилися в рейтингу найдорожчих клубів світу

Політика

Міжнародний центр спортивних досліджень (CIES) опублікував рейтинг клубів за сукупною трансферною вартістю їх футболістів, включно з гравцями, відданими в оренду.

Лідером списку став мадридський Реал із трансферною вартістю 1,728 мільярда євро. На другому місці розташувався Манчестер Сіті (1,471 мільярда євро), а трійку замкнув Челсі (1,388 мільярда євро).

До цього списку потрапили й українські клуби — Шахтар та Динамо. Трансферну вартість гравців донецького клубу оцінюють у 265 мільйонів євро, а київського — у 154 мільйони євро. Шахтар посідає 51 місце в рейтингу, а Динамо — 78.

Раніше ми писали, що 9 жовтня збірна України з пляжного футболу провела поєдинок 1/8 фіналу європейської кваліфікації чемпіонату світу-2025. Змагання тривають в іспанському місті Кадіс.

Також нагадаємо, що футболісти національної збірної України у польському місті Познань, готуючись до жовтневих поєдинків Ліги націй-2024/2025, провели перші заняття майже у повному складі.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь