На війні був з перших днів: на фронті загинув Василь Заєць з Тернопільщини

Життя
На війні був з перших днів: на фронті загинув Василь Заєць з Тернопільщини

Василь Заєць із села Заруддя Збаразької громади пішов захищати Україну з перших днів війни. Вдома Василя чекали донька та син, дружина, літні батьки. Але страшна війна забрала від рідних найдорожчу людину. Осиротіла без Василя хата, не привітаються більше до нього сусіди. Захиснику був лише 41 рік. Вічна пам’ять Герою!

«Збаражчина знову у невимовній скорботі… Загинув наш земляк із Заруддя старший солдат Василь Заєць. 41-річний воїн став на захист України з першого дня повномасштабного вторгнення російського агресора. Служив в артилерійському дивізіоні.

Авіаційний удар по позиціях артилеристів поблизу населеного пункту Преображенка Запорізької області обірвав молоде життя 8 жовтня. Щиро співчуваємо осиротілим доньці та сину, батькам, дружині, усій родині та близьким.

Траурний кортеж будемо зустрічати завтра, 10 жовтня. Маршрут проляже через Чернихівці. О 13 годині у Сквері Героїв відбудеться панахида. Далі процесія попрямує до рідної оселі захисника у Заруддя, де відбудеться парастас. Чин похорону – у п’ятницю, 11 жовтня, об 11 год. Просимо прийти і належно вшанувати Героя, який віддав життя за українську Незалежність», – повідомив міський голова Роман Полікровський.

Залишити відповідь