Як зі звичайного батона, ковбаси, яєць і сиру приготувати швидкий пиріг на сніданок

Війна

Сьогодні хочу запропонувати вам дуже цікавий варіант сніданку для різноманітності найважливішого для організму часу прийому їжі!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

А інгредієнти для приготування такого сніданку будуть потрібні ті ж самі, що і для приготування звичайних бутербродів, та й часу займе це не так вже й багато.

І мій варіант це “ледачий” пиріг, який я готую зі звичайного батона, ковбаси, сиру і яєць. У начинку, крім ковбаси, можна додавати злегка обсмажені овочі і свіжу зелень.

Необхідні продукти:

  • Батон – 150 г
  • Ковбаса (будь-яка) – 150 г
  • Сир (твердий, напівтвердий) – 100 г
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Гірчиця – 0,5-1 ч. л.
  • Вершкове масло – 40 г
  • Сіль за смаком.

Як приготувати швидкий пиріг на сніданок

Беремо миску, кладемо сметану. Сюди ж додаємо гірчицю – можете використовувати будь-яку гірчицю, якій ви віддаєте перевагу, французьку, звичайну або діжонську. І кількість гірчиці регулюйте на свій смак, все-таки в кожному виді гірчиці різна кількість гостроти. Також кладемо розм’якшене вершкове масло і буквально дрібку солі.

Все ретельно перемішуємо вінчиком до однорідної консистенції. Потім вбиваємо яйця і все ще раз злегка збиваємо

Ковбасу для начинки можете використовувати будь-яку, яка є в холодильнику і якій ви віддаєте перевагу. У мене в цей раз копчена ковбаса і сосиски. Нарізаємо ковбасу дрібними кубиками.

На великій тертці натираємо сир. Сорт також значення не має – який любите, такий і кладіть.

Як зі звичайного батона, ковбаси, яєць і сиру приготувати швидкий пиріг на сніданок

Залишається додати тільки кілька скибочок батона. Їх також нарізаємо на невеликі кубики і відправляємо в миску до вже підготовленої суміші. У цьому варіанті приготування такого сніданку можна використовувати навіть вчорашній, трохи зачерствілий хліб – на смаку пирога це ніяк не відіб’ється!

Тепер все добре перемішуємо і викладаємо у форму для випікання (у мене 26 см).

Як зі звичайного батона, ковбаси, яєць і сиру приготувати швидкий пиріг на сніданок

Оскільки у мене силіконова форма, я її додатково не змащую олією. А ось металеву краще простелити пергаментом або промазати олією. Ставимо пиріг в розігріту до 180-200 градусів духовку на 25-30 хвилин (дивіться по своїй духовці).

Витягуємо готовий пиріг з форми, даємо йому зовсім трохи охолонути і приступаємо до дегустації! Ситно, просто, смачно, а підготовка займає всього 5-7 хвилин. Готуйте, пробуйте, Смачного!

Як зі звичайного батона, ковбаси, яєць і сиру приготувати швидкий пиріг на сніданок

Залишити відповідь