Британець проїхав на велосипеді близько 2000 кілометрів, щоб допомогти українцям. “Це був нелегкий шлях”

Війна

Британець проїхав на велосипеді близько 2000 кілометрів, щоб допомогти українцям. “Це був нелегкий шлях”

Том Гаррісон зібрав понад 4500 фунтів і передав кошти волонтерській громадській організації, яка підтримує постраждалих від війни

Том розпочав веломандрівку зі свого дому в Амершамі, що у графстві Бакінгемшир. На краудфандинговій платформі паралельно відкрив благодійний збір коштів для постраждалих від війни. За мету поставив зібрати 5000 фунтів.

Це був нелегкий шлях, — розповідає 47-річний британець. — Погода внесла свої труднощі, я їхав під зливою та градом у Нідерландах. Дорогу ледь було видно. Мало не потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Також потім застав повені у Польщі. Довелося змінити маршрут. Але, незважаючи на бруд, виснаження й синці, продовжував свій шлях. Якщо відверто, то в такі хвилини мене надихала стійкість і мужність українського народу. Хотів показати всім українцям, що ви не самотні у своїй боротьбі за волю”.

Щодня Том Гаррісон долав 140 кілометрів. Каже, велосипедом подорожує часто. Їздив на двоколісному на роботу, коли служив поліціянтом. Минулого року взяв участь у Лондонському веломарафоні.

“Моя подорож тривала 14 днів, дістався до Львова надвечір. Місто справді чудове. На ніч прихистив місцевий житель Іван. Його дружина Ірена з двома доньками виїхала з України через бомбардування і нині живе у Великій Британії. Загалом я зібрав більш як 4500 фунтів, це понад 200 тисяч гривень. Усі кошти передав волонтерській громадській організації, яка надає допомогу постраждалим від війни”, — зазначає Том Гаррісон. І насамкінець запевняє, що після нашої перемоги планує відвідати більше українських міст.

РОСІЯ ЗАПУСТИЛА ПО УКРАЇНІ ПОНАД 80 РАКЕТ ТА ДРОНІВ: ЯК ВІДПРАЦЮВАЛА ППО
Близько 08:20 ворог атакував трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 «Кинджал» з літаків МіГ-31К, що піднялися з аеродрому Саваслєйка у Тамбовській області

«Бʼє залізним прутом і кулаками, називає скотинякою»: на Львівщині вихователька знущалась з дітей (відео)
Керівника навчально-реабілітаційного закладу відсторонили від виконання обов’язків після скандалу

Молитва яку промовляють 10 жовтня до святого Амвросія Оптинського, і просять здоров’я для своїх дітей
Молитва за дітей є дуже важливим духовним обов’язком для батьків

Залишити відповідь