Як вибрати ідеальні сережки

Політика

Вибір дорогоцінностей може здатися простим завданням, якщо знати деякі секрети. Сережки ― це прикраса, яка допомагає підкреслити індивідуальність, стиль та навіть настрій. Сьогодні ці вироби є частиною образу для багатьох жінок та чоловіків. Щоб вибрати пару, яка найкраще підійде, варто звернути увагу на індивідуальні особливості, стиль та особисті уподобання.

Форма обличчя та прикраси

Одним із найважливіших критеріїв вибору є форма обличчя. Правильні шикарні золоті сережки вдало підкреслять ваші риси. Розглянемо, які прикраси підходять до кожної з форм:

  • Овальне обличчя. Людям із такою формою підходять практично всі типи: від маленьких пусетів до довгих підвісок. Стилісти рекомендують носити кільця або сережки зі складними геометричними формами, вони підходять якнайкраще людям із таким типом.
  • Кругле обличчя. Потребує прикрас, які візуально витягують його форму. Ідеальним вибором стануть довгі сережки або підвіски. Варто уникати великих кілець або округлих дизайнів, які можуть зробити лице візуально ширшим.
  • Квадратне обличчя. Тип, який має чіткі лінії та кути, тому для його пом’якшення найкраще підійдуть круглі або овальні сережки. Такі форми прикрас допоможуть врівноважити суворі контури обличчя.
  • Серцеподібне обличчя. Людям із такою формою варто носити сережки, які збалансують вузьке підборіддя. Ідеальний варіант ― прикраси із широким низом, як-от краплеподібні моделі чи підвіски.

Зазначені вище поради допоможуть визначитися з вибором сережок. Знайдіть свою ідеальну пару, яка вдало підкреслить переваги.

Зачіска та сережки

Волосся також відіграє важливу роль, оскільки воно може або підкреслити прикраси, або затьмарити їх. Особливості, на які варто звернути увагу:

  • Для короткої стрижки або зібраного волосся підійдуть маленькі, лаконічні сережки, які матимуть акуратний та елегантний вигляд. Пусети або невеликі кільця стануть ідеальним вибором.
  • Для довгого розпущеного волосся краще купити більші та помітніші сережки, які не загубляться в пасмах. До прикладу, підвіски, привертатимуть увагу та матимуть гармонійний вигляд.
  • Для кучерявого волосся краще вибирати об’ємні сережки з гладкою поверхнею, щоб вони не заплутувалися в локонах. Чудовим варіантом будуть кільця середнього розміру.

Окрім зазначених вище порад, також варто звернути увагу на колір шкіри та тип фігури. Вдало підібрані сережки допоможуть створити збалансований образ, підкресливши всі переваги.

Стиль і подія

Вибір сережок залежить і від того, на який захід ви плануєте їх надіти. Для повсякденного носіння ідеальними будуть прості та лаконічні моделі, які не відвертають уваги та підходять до будь-якого образу. До прикладу, пусети, маленькі кільця або сережки з підвісками середньої довжини. Якщо плануєте відвідати урочисті події або вечірні виходи, вибирайте сміливіші варіанти. Наприклад, розкішні сережки з дорогоцінними каменями або оригінальним дизайном. Ідеально підійдуть для таких випадків моделі-люстри або підвіски з діамантами. Для створення ділового стилю варто вибрати строгі та стримані варіанти без зайвих деталей. Пусети з дорогоцінними каменями або маленькі кільця чудово підійдуть для завершення образу.

Пам’ятайте, наскільки модні чи стильні не були б сережки, комфорт завжди на першому місці. Тому, звертайте увагу на тип застібки, вагу виробу, власні відчуття під час носіння, і тоді ці вишукані прикраси стануть родзинкою образу та справжнім елементом самовираження.

Залишити відповідь