У Даніеля Салема загинув брат на війні: “Ми воювали разом”

Війна

У Даніеля Салема загинув брат на війні: “Ми воювали разом”

Ведучий розповів, який був його брат.

Ведучий розповів, який був його брат.

Відомий український ведучий та актор, а нині військовий Даніель Салем повідомив про горе в родині. У знаменитості загинув брат.

Трагічною звісткою Салем поділився у своєму Instagram. Шоумен не став вдаватися в подробиці, але зазначив, що його рідна людина також служила в ЗСУ. Чоловік загинув на фронті.

“Ти завжди був хитрішим, уважнішим і сильнішим! І як би мені неприємно було це говорити, але ти був симпатичніше і харизматичніше, тому з дівчатами тобі щастило більше. А найголовніше – ти вірив мені і в мене, як жоден з братів, навіть більше, ніж я вірив сам у себе! Ми все робили разом: перші кроки, перші ранки, перші поцілунки, перші бійки, хуліганство… Ми воювали разом…І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це не чесно! Ми так не домовлялися!” – написав ведучий.

Салем додав, що його брат ніколи не думав про майбутнє, а проживав кожен свій день як останній. Даніель досі не вірить, що його брата не стало і ця втрата є дуже болісною для нього. У них були близькі стосунки, вони були не просто братами, а найкращими друзями.Ти ніколи не думав про завтра, та після завтра ти говорив для цього є я! Ми проживали кожен день, як останній, але у мене завжди був план Б… Але про цей Божий задум мене ніхто не попередив. Ти – частина мене, а я – тебе! Я люблю тебе, мій брат, моя кров! Мені боляче, як ніколи! Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла!” – поділився знаменитість.

Бронювання від служби в армії більше немає: Кабмін ввів жорсткі санкції для українців
В Україні зупинили бронювання працівників: що відомо про рішення Кабміну

БПЛА атакували аеродром “Ханська” в Адигеї, РФ
В ніч на четвер, 10 жовтня, безпілотники атакували військовий аеродром окупантів в Адигеї (РФ

Новий пpем’єр-міністp Япoнії вpазив заяву щодо Укpаїни
Новий пpем’єр-міністp Япoнії вpазив заяву щодо Укpаїни.

Залишити відповідь