“Затягнув п’яну до лісу”: у Чехії 15-річний школяр підозрюється у зґвалтуванні українки, яка на 30 років старша від нього

Війна

У Чехії, за підозрою у зґвалтуванні українки місцеві слідчі затримали 15-річного хлопця з Клатовська. За інформацією, чеських ЗМІ він скористався її станом сильного алкогольного сп’яніння і затягнув її в ліс, де вчинив з нею статевий акт.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на чеських ЗМІ та на місцеву поліцію.

«Зважаючи на делікатність справи та вік фігуранта, ми не будемо розголошувати жодних подробиць», — сказав Міхал Шен, речник поліції Клато.

Інцидент мав статися біля гуртожитку, де мешкала жінка. Школяр помітив незнайомку, коли вона проходила на узбіччі.

«Подруга прибігла до мене, щоб пішла з нею в ліс, сказала, що там є жінка, яку, мабуть, хтось зґвалтував. Вона мені розповіла, що бачила, як молодий чоловік тягнув її за руки на спині», – розповів місцевому виданню один зі свідків.

Коли вони обоє прийшли до місця, жінка сиділа на землі без одягу.

«Одяг був вкритий голками й брудний. На ній були трусики та шкарпетки під ними. Крім того, вона роззула черевики. Вона щось говорила українською, її було важко зрозуміти, бо вона була п’яна. З того, як вона показувала на свої геніталії, ми зрозуміли, що її зґвалтували. Тому ми викликали екстрену допомогу», – додав свідок.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив і алкотест із результатом понад три проміле.

На підставі опису свідка та вилучених на місці події слідів кримінальна міліція наступного дня затримала 15-річного підозрюваного, а згодом порушила кримінальну справу за фактом зґвалтування, за яке йому як неповнолітньому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Залишити відповідь