Шість областів України заливатимуть дощі – синоптик назвав дати

Війна

Крім того, з 14 жовтня по всій країні очікуються похолодання, вночі прогнозуються заморозки.

На наступні вихідні, 12-13 жовтня, у шести областях України пройдуть сильні дощі з грозами, а також прогнозуються шквали. Йдеться про Київщину, Черкащину, Кіровоградщину, Полтавщину, Миколаївщину та Херсонщину.

Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін на своїй сторінці у Facebook

За словами фахівця, у зазначені дні у перерахованих регіонах очікуються дуже складні погодні умови.

“Увага! 12-13 жовтня у Київській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Миколаївській та Херсонській областях очікуються дуже складні погодні умови, пройдуть сильні зливи з грозами та шквалами”– Сказано в повідомленні.

Крім того, експерт попередив, що з 14 числа по всій країні похолодає, вночі очікуються заморозки.

У свою чергу синоптики Укргідрометцентру розповіли що у п’ятницю, 11 жовтня, дощі пройдуть у західних областях, а також на Вінниччині та Житомирщині. У решті регіонів без опадів.

Температура повітря вночі +9…14 градусів, узбережжя морів до +17 градусів, сході +5…10 градусів. Вдень +18…23 градуси, на півдні до +26 градусів, на заході +13…18 градусів.

У столиці без опадів. Температура вночі +12…14, вдень близько +20 градусів.

Синоптики також попередили, що 12 жовтня вночі заморозки (-3…0 градусів) на поверхні ґрунту очікуються у Волинській, Рівненській та Львівській областях, а 13 жовтня вночі у Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях заморозки (- 3…0 градусів) у повітрі.

Як раніше повідомляв Dialog.UA, синоптик Наталія Діденко розповіла, що завтра в Україну зайде холодний атмосферний фронт, який спричинить зниження температури повітря в західних областях.

Залишити відповідь