Сергія Боєва призначили заступником міністра оборони

Політика

Уряд України призначив Сергія Боєва на посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції. Рішення про нове призначення ініціював міністр оборони Рустем Умєров.

До цього Сергій Боєв працював заступником міністра з питань стратегічної промисловості, а також був заступником у Мінстратегпромі з питань європейської інтеграції з травня 2023 року.

В період з 2016 до 2022 року Боєв займав керівні посади в НАК Нафтогаз України та АТ Укргазвидобування. Він також має досвід роботи в міжнародних банківських установах і консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, що надало йому значні знання в сфері фінансів та управління.

Сергій Боєв отримав бакалавра міжнародної економіки в Київському національному економічному університеті та магістра з ділового адміністрування у Вортонській бізнес-школі Університету Пенсильванії (США).

Раніше ми писали, що директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Семен Кривонос призначив своїм першим заступником Дениса Гюльмагомедова.Також нагадаємо, що у вівторок, 8 жовтня, Кабінет міністрів звільнив Тараса Шевченка з посади заступника міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь