«Я знепритомнів»: 20-річний футболіст команди АПЛ ледь не помер у літаку

Політика

Півзахиснику англійського Брайтона та збірної Парагваю Хуліо Енсісо стало зле, коли він летів на матч національної команди.

«Я ледь не помер, я знепритомнів у літаку. Один із пасажирів швидко схопив мене і надав допомогу.

Я відчув, як сильно у мене болить голова. Був геть безсилим, погано їв і спав. В якийсь момент підвівся і мені здалося, що я падаю.

Хлопець, що сидів поруч зі мною, змусив мене випити газованої води, потім мене нагодували місо-супом, це пішло мені на користь», — цитує Хуліо Talk Sport.

Зазначимо, що парагвайський футболіст з літа 2022 року захищає кольори Брайтона. В останньому матчі Енсісо вийшов на поле з лави запасних у другому таймі, допомігши своїй команді здобути вольову перемогу над Тоттенгемом (3:2).11 жовтня в поєдинку проти Еквадору (0:0) Хуліо зіграв 67 хвилин, після чого його замінили.

Раніше ми писали, що на 76 році життя помер барабанщик легендарного гурту АВВА Роджер Палм, у якого діагностували хворобу Альцгеймера.

Також нагадаємо, що помер актор Девід Грем, який озвучував дідуся Свина із мультфільму «Свинка Пеппа», серіали «Доктор Хто» та «Громові птахи». Він пішов із життя у віці 99 років.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь