Поліція затримала чоловіка, який накинувся на столичну паркувальницю

Політика

Національна поліція України почала розслідування з приводу конфлікту водія та інспекторки з паркування, що завершився погрозами та травмуванням жінки.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура у Facebook.

Зазначається, що за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м.Києва розпочато кримінальне провадження за фактом погрози або насильства щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок.

За попередньою інформацією, інспекторка з паркування зробила зауваження водію, що припаркував автомобіль на вул. Пирогова з порушенням правил та попросила його перепаркувати машину. Чоловік відмовився це робити, а коли інспекторка фіксувала номер автомобіля порушника на відео, водій накинувся на неї, погрожуючи зламати носа. Це зафікувала її бодікамера.

Як наслідок, жінка отримала забої ноги та плеча. Водій після конфлікту з місця події втік.

Працівники поліції встановили згодом затримали 54-річного чоловіка. З ним проводяться слідчі дії.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Нагадаємо, що у центрі міста водій, який припаркувався з порушеннями, напав на інспекторку з паркування. Інцидент стався близько 10 години ранку на вул. Пирогова, 9.

у Миколаєві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю тролейбуса. Постраждало шестеро пасажирів, у тому числі троє дітей.

У Польщі сталася смертельна ДТП за участю мікроавтобуса, в якому перебували громадяни України.

Раніше в Одеській області водій BMW врізався у вантажівку. Загинули його діти – 10 та 16 років.

9 вересня у Львівській області сталась аварія за участі вантажівки й автобуса з військовими. За попередніми даними є загиблий та поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь