Колишнього футболіста київського “Динамо” та збірної України оголосили в розшук

Війна

Колишнього футболіста київського “Динамо” та збірної України оголосили в розшук

Проти 39-річного Алієва порушено кримінальну справу в РФ за статтею про “публічні заклики до терористичної діяльності”.

Футболіст уже прокоментував ситуацію.

Ексгравця київського “Динамо” Олександра Алієва внесли в базу розшуку МВС Росії. Прізвище спортсмена почало фігурувати на сайті МВС ворожої країни.

Алієва оголосили у розшук в РФ

Відомо, що проти 39-річного Алієва порушено кримінальну справу за статтею про “публічні заклики до терористичної діяльності”. “Мені взагалі все одно, – цитує sport.ua реакцію Олександра Алієва. – Я знаю, що я українець і патріот своєї країни! Нехай шукають, я ж ніде не ховаюся. Я живу в Києві, і вони це прекрасно знають. Вони навіть фото моє виставили, де я зовсім молоденький. Напевно, це все, що вони змогли знайти”, – сказав Алієв.

Олександр Алієв народився у російському Хабаровську. Батько був військовим льотчиком, росіянином за національністю, в молодості грав у футбол. У дідуся Олександра було чеченське коріння. Із 2002 по 2010 і з 2011 по 2013 роки він виступав за київське “Динамо”, провівши 134 матчі. В його активі 30 забитих голів м’ячів і 36 гольових передач. У ранньому віці Алієв змінив російське громадянство на українське. У складі збірної України він провів 28 поєдинків, забивши шість голів.

Олександр Алієв припинив спілкування з батьками через війну

На початку повномасштабної російської агресії корінний росіянин став на захист України, брав участь в обороні Києва. Він різко розкритикував колишніх партнерів по збірній України Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які продовжили працювати в Росії та не висловили свою позицію щодо війни.

Експівзахисник київського “Динамо” зізнався, що не спілкується зі своїми батьками, які живуть у Курську. В інтерв’ю Ксенії Больбот він пояснив, що припинив спілкування зі своїми батьками після того, як його тато сказав, що “росіяни прийшли в Україну вбивати бандерівців і фашистів”.  “З 28 лютого я взагалі не спілкуюся з батьками. Тільки можемо привітати один одного з днем народження, зі святом. Не більше”, – сказав Алієв.

Які області Україна не поверне після закінчення війни: передбачення екстрасенски
Тарологиня зиробила нове передбачення.

У Росії в ув’язненні померла українська журналістка Вікторія Рощина, яку РФ утримувала в полоні з серпня 2023
Батько журналістки Вікторії Рощиної, яка раніше працювала на hromadske, отримав звістку про її смерть. Однак цю інформацію ще перевіряють

В які дні жовтня краще квасити капусту, щоб була смачна та хрустка, та як правильно це робити
Квашена капуста – це не лише смачна, а й корисна страва, яка повинна бути на зимовому столі.

Залишити відповідь