На вихідних майже по всій Україні дощитиме – синоптики

Політика

На вихідних, 12-13 жовтня, погода в Україні різко погіршиться, очікуються зливи з грозами, заморозки, проте в Криму буде значно тепліше, до +24 градусів.

За прогнозами Укргідрометцентру, 12 жовтня опади накриють частину регіонів, зокрема Чернігівську, Сумську, Вінницьку, Черкаську, Полтавську, Дніпропетровську, Миколаївську, Кіровоградську, Одеську, Херсонську області та Крим.

На заході країни температура вночі опуститься до +4…+6 градусів, вдень – до +12…+14. Найтепліше буде в Криму та на Донеччині, де вдень температура підніметься до +22…+24 градусів.

У неділю, 13 жовтня, дощі очікуються майже по всій Україні, крім Чернівецької, Хмельницької, Вінницької, Чернігівської областей, Києва та Миколаївщини. Вночі у західних регіонах можливі перші заморозки до -1…+1 градусів.Раніше ми писали, що вересень 2024 в Києві відзначився низкою рекордів погоди. Зокрема, перший місяць осені став найтеплішим у столиці з 1881 року.

Також нагадаємо, що на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах 30 вересня випав сніг, температура повітря знизилася до 5° морозу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь