Дуже прості у приготуванні тістечка. Після того, як спробують всі думають, що готується за особливим рецептом, але ні все просто

Світ

Простіше… точно вже немає нічого… Тістечка “ОСОБЛИВІ”, за смаком як з дріжджового тіста. Готую замість Пиріжків, а рідні й не здогадуються, з чого я їх готую, а хтось пробує думають, що вони приготовані за особливим рецептом, адже тут тісто листкове і навіть не здогадуються, що тут лаваш.

Інгредієнти:

  • Лаваш -2 листи
  • Картопля -1 кг.
  • Вершкове масло -50гр.
  • Фарш -300гр.
  • Цибулина -1шт.
  • Зелень – до смаку
  • Рослинна олія – для смаження

Для кляру:

  • Молоко -250мл.
  • яйця -2шт.
  • Борошно – 140гр.
  • Крохмаль -3ст.л
  • Розпушувач -1 ч.л.
  • Сіль -1/2ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Начинка може бути абсолютно будь-якою, у нас сьогодні картопляна з фаршем.

На лаваш кладемо начинку та розподіляємо, загортаємо рулет та нарізаємо.

Приготуємо кляр: до молока додамо яйця, сіль. Борошно змішаємо з розпушувачем та крохмалем і додамо до молока, перемішаємо. Кляр готовий.

Опускаємо заготовку в кляр, потім на сковороду і смажимо до готовності з обох боків.

Дуже красиві пиріжки виходять у розрізі, а смачні…мммм, не передати словами. Спробуйте приготувати.

Залишити відповідь