У Раді висловились про роздачу повісток на концертах

Політика

У Раді не вважають перевірки ТЦК, аналогічні до тієї, яку провели після концерту гурту “Океан Ельзи” у Києві та зараз проводять у ТРЦ різних міст, загрозою. Навпаки, вони мають бути постійними.

Про це написав у Facebook нардеп, голова комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

«Ні, я не вважаю перевірку документів після концерту «Океану Ельзи» загрозою для української культури. Так само, як і після будь-якого публічного або масового заходу. Так само, як не вважаю загрозою для української економіки перевірки документів у барах чи клубах. Більше того – я вітаю такі перевірки, і вважаю, що вони мають бути наскрізними і постійними. І всі мають про це знати», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, що увечері 11 жовтня представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст.Раніше ми писали, що 8 жовтня чернігівці почали отримувати сповіщення про необхідність звернутися до відділення «Укрпошти» для отримання повістки від територіального центру комплектування та соцпідтримки.

12 жовтня рейди ТЦК продовжилися. У Хмельницькому йшли перевірки у ТРЦ, закладах харчування та магазинах одягу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь