Масові перевірки ТЦК: у Раді зробили гучну заяву – на вулицю хоч не виходь

Життя, Суспільство

Масові перевірки ТЦК прокоментували у ВР

У Верховній Раді зробили гучну заяву про масові перевірки ТЦК
Голова Комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв прокоментував масові перевірки працівниками ТЦК та поліції у публічних місцях. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Потураєв не лише не засудив масову навалу працівників ТЦК та поліцейських на концерт “Океану Ельзи”, а й підтримав подібну організацію перевірок документів у чоловіків у публічних місцях.

“Ні, я не вважаю перевірку документів після концерту “Океану Ельзи” загрозою українській культурі. Так само, як і після будь-якого публічного чи масового заходу”, – заявив Потураєв.

Більше того, він додав, що також не вважає загрозою українській економіці перевірки документів у барах чи клубах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Більше того – я вітаю такі перевірки, і вважаю, що вони мають бути наскрізними та постійними. І всі повинні про це знати”, – додав Потураєв.

Як відомо, 11 жовтня у Палаці спорту у Києві проходив концерт гурту “Океан Ельзи”. Після концерту на відвідувачів концерту під будівлею чекав сюрприз. ТЦК, поліція та працівники СБУ влаштували справжній рейд усім чоловікам, присутнім на концерті. Вони почали перевіряти документи. Деяких чоловіків затримали та почали запихати у намисто.

Соліст гурту Святослав Вакарчук ніяк не прокоментував дії ТЦК та поліцейських. Він просто подякував своїм шанувальникам, які підтримують його групу протягом 30 років. Після інциденту люди почали масово продавати квитки на концерти “Океану Ельзи”, які відбуваються у різних містах України та, потім, Європи. У деяких випадках квитки віддають за копійки.

Слід зазначити також, що цього ж дня рейди пройшли іншими містами України. ТЦК спільно з поліцією нагрянули в елітні клуби та ресторани Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст. Що ж, судячи з останніх подій, чоловікам краще не висуватись із дому. Дії співробітників ТЦК не завжди виправдані законом і, схоже, уряду до цього немає.

Comments

comments

Залишити відповідь