В Києві концерт “Океану Ельзи” закінчився масовою облавою ТЦК (відео)

Суспільство

У Києві біля Палацу спорту після концерту “Океану Ельзи” співробітники ТЦК з поліцією чекали на відвідувачів і перевіряли документи у чоловіків, повідомляють Суспільному очевидці.

“Після завершення виступу біля Палацу спорту на відвідувачів чекали співробітники ТЦК та СП разом з патрульною поліцією. У чоловіків перевіряли документи, деяких затримували та силою забирали”, – повідомляє журналістка hromadske з місця подій.

За словами журналістів, кількох чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовлялися їх показати, правоохоронці затримали й відвезли у ТЦК. Ще кільком виписали повістки та відпустили.Одна з жінок намагалась сісти в автомобіль патрульних, куди посадили її чоловіка, і вигукувала, що “поїде з ним”, однак поліцейські завадили їй це зробити.

Головний ТЦКшник серед них на запитання ТСН, що відбувається, не відповів і спрямував до пресслужби. 

“Я вийшов з концерту, чому ти мене тягнеш?”, – кричав один з чоловіків на відео, коли ситуація біля Палацу спорту після концерту загострилась. Люди скандували “Ганьба!” поліцейським.

Артем, колишній військовослужбовець 93 бригади, який демобілізувався за станом здоров’я і також був на концерті розповів:

“Тут довкола кричали подекуди ганьба. А якби прийшли кацапи, що б кричали? Я розумію, боїшся, буває. Але не ганьбися. Коли ти три роки ховався і тебе тут вже затримали, ну будь чоловіком, підніми голову гордо вверх і вперед. Ніхто тебе під кулі звісти не відправить в перший день”.

Share this…

Залишити відповідь