У Мережі після рейдів ТЦК розпродають квитки на наступні виступи “Океану Ельзи

Війна

У Мережі після рейдів ТЦК розпродають квитки на наступні виступи “Океану Ельзи

Після облави співробітників ТЦК і СП біля Палацу спорту на відвідувачів концерту гурту “Океан Ельзи”, люди почали продавати свої квитки на наступні заходи

Після облави співробітників ТЦК і СП біля Палацу спорту на відвідувачів концерту гурту “Океан Ельзи”, люди почали продавати свої квитки на наступні заходи. 

Про це свідчать оголошення на сайті OLX.Зокрема, квитки продаються на 12-13 жовтня. Ціна стартує від 600 гривень.

Нагадуємо, що ввечері, 11 жовтня, у Палаці спорту в Києві відбувся концерт гурту “Океан Ельзи”. Після завершення виступу на відвідувачів чекали кілька десятків співробітників ТЦК та СП разом з патрульною поліцією. Вони перевіряли військово-облікові документи у військовозобов’язаних.

Поки що деталей про перевірку шанувальників “Океану Ельзи” не повідомляється. На сторінці Київського міського ТЦК та СП в Мережах поки не коментують ситуацію з роботою працівників ТЦК на концерті.

ДЕПУТАТКА ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКРАДИ НЕ ЗАДЕКЛАРУВАЛА МАЙНА ТА ДОХОДІВ НА $1 МЛН: РОЗСЛІДУВАННЯ
Журналісти з’ясували, що у 2019 році депутатка Олена Розенблат придбала дві нерухомості в Дубаї

Їду в потязі Херсон – Краматорськ. Купа військових, серед них чоловік 50-ти років…Майже усю ніч він не спав, а коли таки почав провалюватись в сон сказав те, від чого ридало ціле купе
Їду в потязі Херсон – Краматорськ купа військових, серед них чоловік років 50, майже усю ніч він не спав, а коли засинав було.

Головна різниця між білими та коричневими яйцями. Варто знати кожній господині
Не всі знають, чим відрізняються коричневі та білі яйця, і з цим пов’язано багато міфів

Залишити відповідь