Окупанти у суботу вбили двох та поранили 10 жителів Донеччини

Політика

У Донецькій області російські загарбники 12 жовтня в різних районах регіонах вбили двох та поранили 10 цивільних.

Про це у Телеграмі повідомила Донецька обласна прокуратура.

«Війська рф вбили двох та поранили 10 цивільних – розпочато розслідування», – йдеться у повідомленні.

12 жовтня 2024 року на автодорозі між с. Улакли і с. Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій. Армія рф завдала удару по селищу Курахівка Покровського району. Дістала тілесні ушкодження, несумісні з життям, 84-річна пенсіонерка.

Війська рф обстріляли м. Селидове. Від влучання засобів ураження травмовано двох чоловіків та жінку. Під приціл окупантів потрапило і м. Сіверськ. Осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років.

Під час атаки армії держави-агресора на м. Мирноград, перебуваючи у будинку, поранень зазнала подружня пара. Ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі Шевченко.Нагадаємо, що бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії в одному з населених пунктів Курської області російської федерації.

з початку суботи, 12 жовтня, на фронті відбулося вже 94 бойових зіткнення. Найбільша кількість боїв сьогодні на Курахівському напрямку.

За останню добу 11 жовтня росіяни втратили на фронті 1290 окупантів, 59 артилерійських систем і 115 одиниць автомобільної техніки.

Сили оборони України раніш, 9 жовтня, успішно уразили базу зберігання БпЛА «шахед» поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь