До святої Параскеви слід звертатися з молитвою 14 жовтня. Їй моляться про сімейний добробут

Війна

До святої Параскеви слід звертатися з молитвою 14 жовтня. Їй моляться про сімейний добробут

14 жовтня віряни звертаються до святої Параскеви з молитвою про заступництво, сімейний добробут і допомогу в складних життєвих ситуаціях.

Молитва до Преподобної Параскеви

О свята і преблаженна мученице Христова Параскево, окрасо дівоцька, похвало мучеників, подив премудрих, захиснице віри християнської, викривачко ідольської лжі, поборнице Євангелія Божественного, ревнителько заповідей Господніх! Сподобилася прийти до пристановища вічного спокою і радієш світлою радістю в оселі Жениха твого, Христа Бога, прикрашена подвійним вінцем дівоцтва і мучеництва.

Молимо тебе, свята мученице, будь заступницею перед Христом Богом за нас (імена), бо ти бачиш Його славу і радієш Його обличчям. Просвіти нас, затьмарених гріхами, світлом Божої благодаті, щоб ми з допомогою твоїх молитов отримали від Бога ясність духовного й тілесного зору. О велика угоднице Божа, свята мученице Параскево, молися за нас, грішних, перед Господом, щоб, знявши темряву гріха, ми могли увійти в світло істинної віри і божественних діянь, та увійдемо у вічну радість і славу, де ти нині перебуваєш у безкінечному світлі та славі. Амінь.

Cьогодні! Стpашна ДТП у Пoльщі знову забpала життя укpаїнців. Шoкуючі подpобиці
У Медиці (Підкарпатське воєводство) пасажирський бус врізався у вантажівку.

Вони мабуть щось знають: Паломники-Хасuдu буквально за лічені години покинули Україну в поспіху залишивши після себе тонни сміття😲В Чому причина👇 Детальніше в коментах
Сотні хасидів, насмітивши на кордоні України, перемістилися в міста Білорусі, щоб відсвяткувати Новий рік

У Мережі після рейдів ТЦК розпродають квитки на наступні виступи “Океану Ельзи
Після облави співробітників ТЦК і СП біля Палацу спорту на відвідувачів концерту гурту “Океан Ельзи”, люди почали продавати свої квитки на наступні заходи

Залишити відповідь