Неймовірно смачно, і чому я раніше так не готувала! Солона скумбрія в морозилці
Такий рецепт приготування риби вам точно сподобається, правда, раніше я його ніде не зустрічала. А зараз така скумбрія — обов’язкова страва на кожному застіллі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
ІНГРЕДІЄНТИ
- Скумбрія 1 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Часник 3 зуб.
- Кріп на смак (пару гілочок)
- Морква по-корейськи 50 г
ПРИГОТУВАННЯ:
Очищаємо рибу, відрізаємо хвіст та голову, щоб залишилося лише філе. Потім серветками все просушити.
Сіль та цукор перемішати, а філе риби викласти на харчову плівку. Потім натерти сухою сумішшю. Часник очистити від лушпиння й пропустити через прес. Викласти часник на внутрішню сторону філе. Також ще начиняємо корейською морквою та зеленню.
Дві половинки філе потрібно з’єднати.
Харчовою плівкою загорнути рибу.
Помістити готову рибу на 2 години в холодильник. Після цього часу ще ставимо в морозилку на 24 години. Через добу виймаємо рибу та розморожуємо при кімнатній температурі. Коли риба буде м’якою, нарізати її скибками.
Порада: викладіть скибки рибки на листя салату — це ідеальний варіант подачі скумбрії на святковий стіл.
Смачного!