Поліція відкрила провадження щодо глави Steko Положая, який посварився з ТЦК

Політика

У Дніпрі правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти чоловіка, який висловлювався нецензурною лексикою у бік військового у центрі міста.

Про це повідомила поліція Дніпропетровської області.

Імені чоловіка у поліції не назвали, але, судячи з оприлюдненої інформації, йдеться про генерального директора Steko Сергія Положая.

За даними правоохоронців, інцидент стався 12 жовтня на площі Шевченка у Дніпрі. Під час перевірки військово-облікових даних 48-річний чоловік висловлювався нецензурною лексикою у бік військовослужбовця Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство, наразі триває досудове розслідування.За це передбачено штраф від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або пробаційний нагляд на строк до п’яти років, чи обмеженням волі на той самий термін.

Напередодні у Дніпрі правоохоронці склали адміністративні протоколи на водія Bentley, який порушив правила дорожнього руху. В мережі також публікували відео з цим авто і стверджували, що за кермом був гендиректор компанії Steko Сергій Положай, який також сварився з ТЦК.

Раніше поліцейські встановили попередню причину масштабної ДТП на Львівщині. Внаслідок аварії загинуло троє людей, ще понад 30 було травмовано.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь