У ЗСУ офіційно підтвердили, що Ляшко обіймає посаду командира батальйону БПЛА

Політика

Колишній народний депутат Олег Ляшко дійсно обіймає посаду командира батальйону безпілотних систем у 63 окремій механізованій бригаді, де він добре себе зарекомендував.

Про це повідомляє 11 армійський корпус Сухопутних сил ЗСУ.

Згідно з повідомленням, рішення про його призначення було ухвалене на основі клопотання та плану переміщення командира бригади.

За два роки служби Ляшко проявив себе як людина, яка швидко занурилася в специфіку роботи безпілотних систем і зрозуміла їхню важливість на полі бою. Під час його перебування на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, було відбито багато механізованих атак і знищено сотні одиниць техніки та живої сили ворога.

За словами представників армійського корпусу, підрозділ безпілотників 63 ОМБр увійшов до десятки найефективніших підрозділів з ураження техніки та живої сили противника за допомогою безпілотних систем.Раніше ми писали, що лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який служить у Збройних силах України, призначили командиром батальйону безпілотних систем управління в окремій механізованій бригаді.

Також нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, Міністерство оборони України повідомило, що 46 українських військових, які виїхали за кордон на відпочинок, не повернулися назад.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь