Власник Каховської ГЕС вирішив не судитися з рф через руйнацію

Політика

«Укргідроенерго» вирішило скасувати тендер на юридичні послуги в арбітражній справі щодо руйнування росією Каховської гідроелектростанції. Там планують провести консультації з урядом.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Рішення було прийнято для того, щоб забезпечити відповідність дій компанії ширшій національній стратегії України. Стратегія спрямована на притягнення держави-агресора до відповідальності за шкоду, завдану об’єктам критичної інфраструктури, та забезпечення компенсації за завдані руйнування. Будуть проведені додаткові консультації з урядом», – йдеться в повідомленні.

Компанія наголосила, що так чи інакше рф повністю компенсує збитки, завдані війною, які включають не лише руйнування Каховської ГЕС, але й понад 140 ракетних ударів по інших активах компанії.

Раніше українські правоохоронці оголосили підозру російському генералу Олегу Макаревичу. Він наказав підірвати Каховську ГЕС рік тому.Раніше ми писали, що ДБР викрило посадовців міграційної служби, які заробляли на іноземцях, пропонуючи їм свої «послуги». У зловмисників знайшли майна на майже 150 млн.

Також нагадаємо, що Служба безпеки України затримала інформатора росії, який шпигував за локаціями українських військ, що обороняють Вовчанськ на Харківщині.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь