Стало відомо, хто стане наступником Кім Чен Ина

Політика, Світ

Південнокорейська розвідка та аналітики вважають, що молодша дочка Кім Чен Ина, Кім Чжу Е, ймовірно, стане його наступницею.

Про це повідомляє AP.

Дівчинка, якій близько 10 років, уперше з’явилася на публіці у 2022 році під час запуску північнокорейської балістичної ракети й відтоді регулярно супроводжує свого батька на важливих державних заходах. ЗМІ Північної Кореї називають її «улюбленою» і «шанованою» дитиною лідера, що підкреслює її значущість у політичній системі країни.

Однак експерти застерігають, що поки зарано робити остаточні висновки щодо її статусу як наступниці. Вони зазначають, що, хоча Кім Чжу Е бере активну участь у публічному житті, вона ще не продемонструвала політичних досягнень, які необхідні для офіційного визнання спадкоємицею в країні, де влада традиційно передавалася по чоловічій лінії.

Південнокорейське Національне розвідувальне управління (NIS) провело детальний аналіз публічних заходів за участю Кім Чжу Е і зазначило, що їй надаються державні почесті, що вказує на її особливе становище. У деяких випадках їй виявляють знаки поваги, які раніше були неможливими для таких юних членів родини, що посилює припущення про її підготовку до наслідування влади.Раніше ми писали, що Північна Корея прискорить кроки до того, щоб стати військовою наддержавою з ядерною зброєю, не виключено її застосування в разі нападу ворогів.

Також нагадаємо, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив про намір країни застосувати усе наявне озброєння, включаючи ядерне, у разі спроби посягання з боку противника на суверенітет країни.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь