РФ завдала ракетного удару по Миколаєву: важливі деталі (фото, відео)

Події України


Окупанти влучили по інфраструктурному об’єкту, житловим будинкам та ресторану.

Російські окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву, загинула жінка, ще 16 людей отримали поранення.

Як повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім, 15 жовтня, близько 02:30, ворог атакував місто, попередньо — ракетами типу С-300. Пошкоджено інфраструктурний обʼєкт, ресторанний комплекс, торгові павільйони, житлові будинки та автомобілі.

«Виникли пожежі, тривають заходи з ліквідації. Внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримали 16 людей, з них трьом надано амбулаторну допомогу», — розповів посадовець.

Як уточнили у регіональному главку ДСНС, в одному з районів міста пошкоджено інфраструктурний об’єкт, приватні житлові будинки та автомобілі, де виникли пожежі, які оперативно ліквідовані на площах 30 кв. м та 400 кв. м:

За даними рятувальників, в результаті влучання боєприпасів та їх уламків загинула жінка. Загалом від ДСНС до ліквідації наслідків залучено 77 осіб, 14 одиниць техніки.



У ГУ Нацполіції Миколаївської області розповіли, що на місцях подій поліцейські огородили територію і перекрили рух транспортних засобів. Правоохоронці фіксують наслідки воєнних злочинів, а також надають допомогу громадянам. Розпочато кримінальне провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».



Джерело

Залишити відповідь