У Тернополі створили інтерактивну карту закладів, які надають знижки для захисників

Життя
У Тернополі створили інтерактивну карту закладів, які надають знижки для захисників

У Тернополі з’явилася нова ініціатива для підтримки захисників і захисниць – інтерактивна карта закладів, які пропонують спеціальні знижки. Проєкт «Знижки для захисників» реалізовано за ініціативи Тернопільської міської ради та соціально-відповідального бізнесу Тернопільської громади. Карта доступна за посиланням.

На карті представлено різноманітні заклади, включаючи 6 магазинів, майстерень, ортопедичний центр, 23 заклади харчування (кафе, ресторани та заклади швидкого харчування) та 9 салонів краси, перукарні та лазня. Кожен заклад надає знижки в межах від 5% до 50%. Інформація на карті містить тип закладу, назву, адресу, графік роботи та відсоток знижки.

Для отримання знижки у закладах можуть запросити пред’явити посвідчення УБД (кожен заклад сам визначає умови та суму знижку на послуги чи товари).

Завдяки проєкту, підприємці отримують можливість підтримати захисників та ветеранів, а ті, у свою чергу, можуть економити на послугах.

Приєднуйтесь до проєкту та підтримайте наших захисників, наголошують у міській раді. Підприємці, які бажають долучитися до ініціативи, можуть надати свої пропозиції до відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів за телефоном: +380674473452.

Залишити відповідь