Юлія Саніна вперше за довгий час показалася з чоловіком, який втік за кордон (фото)

Події України


Зіркове подружжя перебуває за кордоном.

Українська співачка, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше за тривалий час показалася разом зі своїм чоловіком-музикантом та колегою по колективу Валерієм Бебко, про якого ширилися чутки, що він втік за кордон. Артистка поділилася спільними кадрами з коханим.

Як відомо, у мережі розповсюдилися плітки, що увесь чоловічий склад The Hardkiss на початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон. В Україні залишилася лише Саніна і продовжувала виступати на великій сцені. Однак днями гурт анонсував світове турне та вже вирушив на гастролі у повному складі. Артисти дають концерти у США, Канаді та Європі.

Ба більше, ширилися чутки, що Саніна та Бебко розлучилися, оскільки давно разом не з’являлися на публіці. Сам Бебко зник з інфопростору та не висловлювався про війну в Україні.

Однак виконавиця вирішила спростувати цю інформацію та опублікувала спільні кадри з чоловіком. Вона поділилася світлинами з Чикаго, де колектив виступав 11 жовтня. Фото, до речі, були зроблені у день народження Юлії. Їй виповнилося 34 роки. Про це повідомила сама виконавиця. Вона написала у підписі до ролика: «Чикаго. День народження».

На кадрах подружжя позувало на тлі краєвидів міста, а також на відео, що поширили Саніна, є знімки з їхнього концерту.


Валерій Бебко / Скріншот Instagram
Юлія Саніна / Скріншот Instagram

У коментарях підписники зраділи возз’єднанню колективу, але й були й ті, хто дорікнув чоловічому складу гурту за виїзд з України під час війни:



Джерело

Залишити відповідь