У рф спостерігаються проблеми із закупівлею автозапчастин за кордоном

Політика

Постачальники не можуть доставити в росію до 30-40% контейнерів з автомобільними запчастинами через проблеми з платежами.

Про це повідомив глава російського союзу автостраховиків Євген Уфімцев російському пропагандистському виданню Известия.

За словами Уфімцева, раніше деталі здебільшого привозили в росію за 15-30 днів залежно від регіону. Але з літа 2024 року ситуація змінилася – успішно доходять за ті самі терміни тільки 60-70% контейнерів, а решта зависають, оскільки оплата за вантаж не надходить відправнику.

Разом з тим, інколи гроші технічно не виходить переказати, через що постачання відкладається на невизначений час.

«Працює закон торгівлі – товар постачається лише у разі його оплати. А за умови, що виникають проблеми з платежами, планувати терміни доставлення неможливо», – зазначив директор департаменту врегулювання збитків з автотранспорту російського СК «МАКС» Іван Попов.За його словами, зараз постачання автозапчастин у росію дедалі частіше затримуються з Китаю, Європи та США.

Тим часом, Європейська комісія (ЄК) взяла під контроль розслідування діяльності французької компанії SAFRAN. Її звинувачують у постачанні до росії військового обладнання і порушенні відповідних європейських санкцій.

CША запровадили санкції проти громадянина Словаччини, який координував постачання зброї та супутньої техніки з Північної Кореї до росії.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь