Відео: HIMARS завітав на полігон російських військ на Запоріжжі

Політика

ЗСУ вдарили касетним боєзарядом по тренувальному полігону росіян у Запорізькій області, коли на ньому було повно окупантів.

Про це повідомляє Мілітарний.

Удар був здійснений реактивною артилерією, найімовірніше, РСЗВ HIMARS. ЗСУ вдарили касетними боєприпасами GMLRS M30A1 DPICM. Вони несуть велику кількість попередньо сформованих уламків і здатні ефективно уражати живу силу противника.

Зазначається, що удар відбувся у момент проведення на по полігоні тренувань особового складу.Видання також зазначає, що російські війська розпочали готувати тренувальні комплекси на тимчасово окупованій частині територій України. Більшість із цих полігонів знаходиться у зоні досяжності української реактивної артилерії, яка вже неодноразово завдавала по них ударів.

Раніше Сили оборони вдарили по шикуванню російських загарбників на полігоні у тимчасово окупованому Луганську.

Українські військові завдали удару ракетами ATACMS по Керченській поромній переправі, яка активно використовувалася ворогом для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму.

У тимчасово окупованому місті Ровеньки в Луганській області 10 травня увечері сталася пожежа на нафтобазі після прильоту ракет ATACMS.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь