У Тернополі в готелі львів’янин побив та згвалтував жительку Хмельниччини

Життя
У Тернополі в готелі львів’янин побив та згвалтував жительку Хмельниччини

Поліцейські Тернополя затримали чоловіка за зґвалтування та незаконне позбавлення волі жінки. Зловмисник напав на потерпілу в одному з готелів Тернополя. Він закрив її у кімнаті та вчинив сексуальне насильство. Фігурант перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпіла познайомилася з нападником у соцмережах. Вони домовилися зустрітися в Тернополі, аби поїхати до Львова. Зупинилися в одному з готелів, де розпивали спиртні напої у номері чоловіка. Під час застілля чоловік почав поводити себе агресивно, а коли жінка захотіла піти, він побив її та зґвалтував. 

45-річна жителька Хмельницької області змогла зателефонувати до поліції. На місце злочину оперативно прибула слідчо-оперативна група Тернопільського райуправління поліції. Потерпілу доправили до лікарні.

Поліцейські затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці скоєння злочину. Підозрюваний – житель Львова, 1976 року народження. Він уже відбував покарання за статеві злочини, але звільнився з місць позбавлення волі за «законом Савченко». 

Слідчі поліції оголосили йому підозру за ч. 2 ст. 152 (зґвалтування, вчинене повторно) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань) Кримінального кодексу України. Суд обрав фігуранту запобіжний захід  – тримання під вартою без права внесення застави.

Триває слідство.

Залишити відповідь